Glass i stora lass!!!

När man är på semester tycker jag man ska få äta nästan hur mycket glass som helst, eller hur?! Eller vad tycker du? Här slinker det ner både en och två glassar varje dag för oss. Igår blev det även tre!


Isglass är ju Oscars stora favorit och den ingår såklart inte i all inklusive, utan den får man gå och köpa själv i det lilla supermarket som finns på hotellet. En isglass på hotellet kostar 1 euro eller 2 TL vilket är rätt dyrt, utanför hotell området är det halva priset. Men det är nästan det enda vi lägger pengar på, på denna semester, så det spelar ingen roll att det kostar!


Sen har hotellet sin egen glass timme eller glass timmar skulle jag vilja kalla det. Tror det är ifrån ca kl 15 de står och delar ut kulglass i strut. Så får man välja smak, dock brukar det bara finnas 2 eller 3 smaker att välja mellan. Oscar har inte gillar kulglass innan, men helt plötsligt nu här nere så gillar han det. Både på gott och ont. Men jag är glad att han äter det. Vanligtvis äter han ju yoghurt till frukost hemma på mornarna men här finns ingen god yoghurt på frullen som han vill ha! Så det blir helt enkelt lite kulglass istället! Mums! Är det semester så är det 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *