Drick massor av vatten!

Dricka massor av vatten är ju otroligt viktigt och framför allt för barn. De kanske inte hinner känns efter om de är törstiga när de badar så mkt?! Det som är så otroligt positivt med detta all inklusive hotellet är att man kan hämta ut en 1,5 L flaska med vatten i baren! Så himla bra! JG har aldrig varit på ett all inklusive hotell innan där man får hämta ut stora flaskor själv. Så det värderar jag högt. Man får bara en ny varje dag i kylskåpet på rummet. Med tanke på att vi dricker minst 4 sånna här flaskor varje dag så är det skönt att kunna hämta ut de.


Sen dricker vi ju såklart en hel del andra drycker oxå. Men vattnet känns ändå viktigast! Nu sover både min Mor och son middag, så jag njuter av en cappuccino på hotellets terass och de härliga vyerna! Snart dax att läggs sig rak lång med ett gäng tidningar å njuta! Vad härligt det är med semester 🙂


När åker du på semester nästa gång och vart? Alltid skoj å höra om vart ni reser kära läsare! Skickar lite sol & värme oxå!

Spana också in

3 kommentarer

  1. Så mysigt 🙂 sist vi var utomlands så var vi i USA, vill gärna åka dir snart igen. Jag tycker också att det är viktigt ned vatten och har ett knep nu så Leobi dricker mer, brukar ha en flaska på bordet. Hon dricker mycket mer nu 🙂

  2. Vi kom hem från ett hett och underbart Portugal förra veckan och om två veckor bär det av till ett nyrenoverat Sunwing Arguineguin.

    Ett tips till dig är kedjan RIU. Där kan man alltid hämta vattenflaskor, med eller utan kolsyra, i receptionen =)

  3. Jag har mest åkt till Thailand (6ggr) men det är nu 9 år sedan jag var där sist. Men jag och Lillfisen letar sistaminuten nu i Okt till Turkiet, där har jag aldrig vart, och Lilfisen har aldrig vart utomlands. Ska bli så kul, har haft lite tur nu igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *