Härliga pooler!

Sea World Resort & SPA som vi bor på här i Turkiet / Side  har flera stora härliga pooler men vattenlandet är nog helt klart Oscars favorit! När han inte får bada står han och spanar in poolerna istället!


Här njöt vi av en kaffe på den härliga terassen med fantastisk utsikt! O gillar vyerna lika mkt som oss!


Jag vet att fler av er läsare ska åka hit till just detta hotellet. Eller planerar att boka en resa hit. Jag säger bara det – do it! Ni kommer få en grymt härlig semester, ska blogga mer utförligare om hotellet, maten, anläggningen mm senare så håll utkik! Nu sover lille skrutt middag och jag ska njuta i solstolen 😉 Skickar massor av sol och värme till er – 31 aug och årets sista sommar dag!!!

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag ska till detta hotell i september och det står att det finns gym, har du besökt de? om du har besökt det, vad var bra/dåligt? Jag tycker även om att äta hälsosamt, finns det möjligheter till de? tacksam för svar!!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *