Life is good :)

Just nu känns livet bara så där underbart härligt igen – ni vet säkert känslan. Man måste stanna upp livet och fundera ibland. Just nu är en sån tid. Jag sitter på vår balkong och njuter av en cappuccino, vatten och lite godis och en fantastisk utsikt. Det är super varmt så det är skönt att vara i skuggan en stund och ”vila” kroppen ifrån solen. Jag och min mor har bestämt att vi turas om och är med Oscar på rummet medan han ska sova sin timme. Jag känner att det kanske är lite för varmt för honom att sova ute?! Även tycker jag det är skönt och hänga här och läsa några tidningar oxå! Det är super varmt, minst 35 gr. Så jag tror han sover bäst inne med AC?! Vi tänkte försöka orka med Mini discot ikväll oxå!


Härlig vy va?! Det enda som saknas är maken. Han får helt enkelt följa med nästa gång på semester. Nu har vi en mysig mor-dotter-son resa eller tre generationer resa!

Brukar du resa iväg med din familj? Detta är ju vår andra resa tillsammans och sen var ju även min mamma och reste i Thailand när vi var där första gången. Så vi timade in så de var i Kamala Beach samtidigt som oss. Nu ska jag väcka Oscar och säga att vi ska gå å bada, ni kan ju bara gissa att han kommer att flyga ur sängen då – mitt lilla baddjur! 😉

Spana också in

3 kommentarer

  1. Så underbar känsla! 🙂

    Sv:Hej gumman! 🙂 Allt är bara bra. Lite trött och sliten bara. 🙂
    Hur är det själv då? Jo det gör jag mer än gärna. 🙂 Ska bara få tummarna loss nu och fixa ett inlägg. Ligger så back med att svara kommentarer men man har väl såna perioder!
    Kramen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *