Lovely!

Bilder säger ju mycket mer än ord;


Bilden får alltså tala för sig själv! Vi har det helt underbart – men så sjukt trötta och tyvärr rätt förskylda, så det blev en väldigt tidig kväll för oss alla! Min senaste slutsats är; tyvärr passar det nog inte vår familj och kanske heller inte andra barnfamiljer att resa å komma fram så sent på natten…. Det är jobbigare än man tror och vi har vart trötta allihopa idag! 🙂 Dax å sova så vi är pigga & alerta imorn! Flygresan gick toppen å ska blogga om det oxå i v!

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej Lina, kul att hitta dig. Jag är också Teutonia ambassadör och vi planerar en resa med vår lilla Ylva (just nu 5 v) i jul. Bor på andra sidan vattnet på Torsgatan så jag bjuder gärna på en kaffe när du är hemma från Turkiet om du har tid och lust.
    Vänliga hälsningar
    Jinni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *