Vinn regnjackor åt era barn!

Idag skiner ju solen, men hösten närmar sig ju med storm steg, med hösten brukar även regn och blåst komma….

Jag har fått nöjet att tävla ut TVÅ stycken av dessa fina marinblå regn- & vindjackor i samarbete med Zleepinghotels. Det finns en logga med Zleepinghotels på jackan samt en logga med Mallorcas fotbollslag. Jackorna är i spansk storlek 6 år, men jag skulle nog jämföra dem med ca stlk 110.

Att tävla är som vanligt enkelt;

* DELA detta tävlingsinlägg på din Facebooksida, ett extra plus om du bloggar om tävlingen. Skriv vilket namn du delar tävlingen i, så jag kan hitta dig.

* Lämna en kommentar till detta inlägg att du är med och tävlar!

Tävlingen pågår fram till fredagen den 7 sept kl 23;59.

LYCKA TILL :)

Vinnaren presenteras här på bloggen ett par dagar efter – så håll utkik!

 

Spana också in

13 kommentarer

  1. Hej jag är gärna med!
    Tyvärr har jag ingen facebook men vill ändå vara med och tävla om jackan till min son på 4 år han har storlek 110 på tröja och byxor så jackan skulle passa perfekt nu på hösten när vi är tillsammans ute med våra två nya hundar.

    Har bloggat och tipsat i min blogg: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/september/regnjackor-79.html#comment

    Min hotmail: Emnitus@live.se
    Håller tummarna hårt för fin vinst =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *