Mot varmare breddgrader :)

Ja då var det snart dax igen och styra kosan mot varmare breddgrader igen! Som vi har längtat!


Känns ju helt ok med 33-34 grader på dagarna i Turkiet och Side och vad jag erfar brukar ju vädret vara ännu bättre. Måste nog packa ner ännu en solskyddskräm 50 så vi verkligen klarar oss!


Ja, det känns som vi lämnar mer eller mindre ett regnigt Stockholm efter oss… Det var dock härligt att vakna av att solen sken in genom fönstret! Verkar som det blir en härlig dag idag! 😉 Dock känns det alltid skönt att vi alltid gör den här sen sommar resan eller höstresan, för det är så skönt att förlänga sommaren och komma hem och inse att det faktiskt är höst när vi kommer hem!

Spana också in

3 kommentarer

 1. Förstår längtan, ha en underbart fin resa!

  Vi gifter oss den 8 september, snart dags börjar bli nervöst! Appråpå träningsbloggar och att man helst läser det. Så vet jag inte, antagligen är människor så missnöjda med sina kroppar, eller så läser man det i önskan (samtidigt som en äter en bit choklad) om en förändring och hälsosammare livstil=)

  Ha det så fint nu!

 2. Åhh vad det skall bli roligt att höra vad du tycker om detta hotell och vad som finns runt omkring.
  Vi åker dit den 15/9.
  Ha en riktigt go semester
  Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *