Ett vackert rosa dop!

Kan det bli ett mer kärleksfullt dop än ett rosa prinsessdop?! 🙂


Stella var så otroligt söt & duktig på sitt dop och var bara glad. Hon är verkligen hur gullig som helst den lilla prinsessan!


Två av hennes beundrare är de här stilige killarna! Oscar & hans kusin Filip kommer nog båda att charma henne när de blir större 😉


Dopfesten gick såklart i kärlekenstecken – rosa och var hur välplanerad som helst. Såklart bjöds det på rosa bubbel & mingel först. Även de små söta killarna fick smaka på lite rosa bubbel i rosa muggar! Ursött – men svårt att fånga killarnas blickar samtidigt!


Sen avnjöt vi en fantastiskt god somrig buffé med massa kallskuret och goda sallader samt ost & kex. Bilder säger ju mycket ni kan ju bara gissa hur god den rosa prinsesstårtan var! Barnen var bara med en stund, sen kom mormor & farfar och hämtade Oscar & Filip så partajade vi föräldrar så länge vi orkade…. 😉

Har du haft dop för ditt barn? Vi hade det för Oscar, men en lite mindre familjetillställning. Jag tycker det är så himla skoj å fixa oxå. Det är alltid roligt när man blir inbjuden på såna här fina tillställningar. Tusen tack söta Stella för att vi fick vara med 🙂

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *