Dagens Outfit; Rockefella

Inför hösten har jag shoppat lite nya barnkläder åt Oscar. Han växer ju så det knakar måste jag säga. Så det är bara att inse att det är dax att investera i en ny höst garderob åt honom. Jag älskar verkligen att shoppa barnkläder så mycket mer kommer det att bli.


Mitt senaste inköp är ifrån Rockefella. Ett par slim fit jeans i mörk blått och en röd/vit tröja. Jag tycker Oscar passar så himla bra i rött oxå. Ibland kan jag tycka det är svårt att hitta snygga och coola killkläder men Rockefellas nya kollektion har många godbitar. Fina tjejkläder känns så mycket enklare att shoppa, men killkläder får man ibland leta lite extra. Vad tycker du om du har en son? Vart shoppar du helst barn killkläder?


När jag satt på honom dessa söta kläder tyckte jag att han hade blivit så stor min lilla kille. Visste ni att Rockefella har sin butik på Hornsgatan 153 på söder? Jag sprang förbi där av en slump när jag hade lite ärenden på söder. Så är du i Stockholm eller såklart om du bor här, missa inte butiken. De har hur mycket fina barnkläder som helst. Öppen ons-sönd.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *