Välling – ett måste när man reser utomlands!

Planeringen inför vår resa är i fullgång i mitt lilla huvud. Nåt som jag absolut inte reser utan är Oscars välling. Välling finns ju inte utomlands. Så det är verkligen ett måste när vi reser iväg. Nu dricker han i och för sig bara en välling på kvällen, då han i somras slutade att dricka välling på morgonen. Men ett helt paket känns ändå viktigt att ta med OM han skulle bli sjuk och inte vill äta mat. Då är ju välling ett perfekt komplement istället för att inte äta nåt. Välling brukar faktiskt ofta gå i. Jag minns när vi var i Thailand i vintras och han fick Hand, fot och mun sjukan och hade blåsor även runt munnen och i munnen och inte alls ville äta mat på flera dagar. Då var det skönt att jag hade packat med ett extra paket. Liksom om du har ett barn som kanske inte dricker så mycket, och det är super varmt, så kan ju välling vara ett smart mellis. Både näring och vätska! Jag har hört att det vaknas värme bölja i Turkiet än 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Kom hem från värmebölja i Portugal idag. Min son har ätit superdåligt och har lnappt lyckats få i honom välling. Dock finns välling på tetra (både i spanien och portugal köpte vi). Den är sötad med honung och kanske i den superbästa för en knapp 1 åring men oj så han slukade den! Huvudsaken att han fick i sig ngt alls =)
    Å alltså, välling på tetra finns i Spanien (har kollat å det gäller även Canarias) å Portugal. Finns både med 8 olika sädeskombinationer (?!) och med fullkorn å fruktblandningar. Alla är dock sötade med honung – även om det på förpackningen står att den är sockerfri…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *