Uppblåsbara badleksaker!

När man reser med en bebis eller ett barn som inte kan simma tycker jag det är väldigt viktigt att ha en simring, armpuffar, flytväst eller något liknande som barnet alltid kan ha på sig när det befinner sig ex i poolen eller i närheten av poolen eller vid havet och havsbrynet! Olyckan kan snabbt vara framme, även fast det är en barnpool kan det vara lätt att ramla i och komma under vattnet.


I helgen när vi var runt på en shopping runda såg jag på många leksaksaffärer och även andra affärer att de hade rea på uppblåsbara leksaker och liknande saker. Så passa på och köp på dig om du ska ut och resa i höst eller vinter. Enkelt att slänga i resväskan och det tar heller ingen plats!


Oscars uppblåsbara flytväst som vi köpte i Thailand är nog en av de bästa sakerna vi haft, som är hur bra som helst för barn från 1-2 år och uppåt. Vi gillar den starkt. Så den ska definitivt packas med till Turkiet 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *