Blingos barnkläder

Förskolan är i fullgång, hösten närmar sig med stormsteg och köpa nya kläder åt Oscar är ju ett faktum. Han har vuxit och blivit så stor under sommaren, så garderoben behöver förnyas. De flesta klädesmärkena släpper sina nya höstkollektioner nu. Ett av mina favorit märken är ju Blingo som var ett klädesmärke som jag upptäckte för ca 1 år sen och har klickat hem massor av kläder ifrån dem. De har super mjuka och sköna barnkläder som dessutom är ekologiska. Blingo använder sig av starka färger, vilket jag tycker är fint på barn. Å jag som älskar lila, ska se vad jag hittar för fint åt Oscar denna gången. Webshopen öppnar den 23/8 så jag får hålla till godo ett par dagar till!

Vart brukar du köpa dina barnkläder?

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Sv: Backarna i Midnattsloppet är hemska 🙂 Men himla skönt när man klarat det. Härligt att du också förbättrade din tid! Du får boka in kungsholmen runt nästa vår så kan du (vi) pressa en riktigt bra tid 🙂
    Jag kommer tyvärr inte på Stellas dop i helgen… Jag har precis blivit smabo och sista flyttlasset är planerat sedan länge… Ha det bra! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *