Vinn praktiska Bambino prylar inför resan!

Nu har ni chansen att vinna perfekta prylar när ni ska ut och resa med era bebisar eller små barn ifrån Bambino. Jag har fått nöjet att tävla ut en Spillfri kopp med handtag, äta själv bestick och två hakklappar som finns på nedastående bild.

Dessa prylar är ju perfekt att ha med på resan vare sig om ni flyger, åker buss, tåg eller bil. Små enkla prylar att packa i handväskan som behövs när bebisen ska äta! Och vad är inte smartare än en spillfrikopp 😉


Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida. (Har du en blogg är det ett extra plus om du bloggar om tävlingen.)

* Och lämna en kommentar att du är med och tävlar!

Tävlingen pågår fram till söndagen den 26 augusti kl 23;59.

LYCKA TILL :)

Vinnaren presenteras på bloggen dagen efter!

Spana också in

18 kommentarer

 1. hej jag vill vara med!
  *Jag vill vinna detta till min present då min bästa vän ska snart få barn, har köpt en ram ”mina första år” Något som hade passat och kommer behövas för henne då det är hennes första bejbis så vill jag vinna detta kitt till deras tös!

  Har delat på min blogg: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/august/bambino-268.html#comment
  Min blogg är ute på fb så den delas av sig själv (Emma hjorth)
  Håller tummarna!!!

 2. Ååh vilket fint set. Skulle passa perfekt till min lilla prinsessa som snart ska få börja med sina första smakportioner.
  Har gillat å delat på fb å hoppas nu på tur 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *