Midnattsloppet 2012

Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men ikväll ska jag springa Midnattsloppet! Jag sprang det även förra året, men då stukade jag olyckligtvis foten… Så jag gick i mål på 56 min! I år hoppas jag såklart på att förbättra min tid, så det är anledningen varför jag springer 😉 Hade egentligen inte tänkt att springa, men en vän fick förhinder så jag fick hennes startbevis i veckan! Vi får se om det går vägen…? Jag är ju egentligen ingen löpare mer en cyklist, så vi får se hur det går!


Gillar du att springa? Har du nåt lopp inbokat? 2010 sprang jag även tjejmilen drygt 2 mån efter Oscar föddes, men sen har vi varit bortresta när den är, liksom i år! Tycker det är skoj att springa för de härliga folkfesterna och mycket heja klack efter vägen 😉

Tyvärr är det ju Oscars sovtid så han och pappa får stanna hemma ikväll! Men kanske är det någon av er bloggläsare som hejar på mig ikväll?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *