Sydafrikansk Afton

Det är alltid lika trevligt att bli inbjuden till event och denna veckan har det ju blivit tre olika pressvisningar och event!

Den här gången var jag som sagt med Bambi & Jessica och avnjöt den härliga miljön ut på Lidingö på Efviks Gård och fick provsmaka det nya sydafrikanska vinet Fairview som var ett mycket gott rött vin – som jag verkligen kan rekommendera er till en trevlig middag!

Vi alla älskade även maten och det var trevligt att avnjuta middagen i en underbar miljö med trevligt sällskap i lugn och ro. Efter maten bjöds det på Sydafrikanska toner & dans.

Som jag skrev innan blev jag ännu mer sugen på att åka till Sydafrika. Har du rest runt i Sydafrika? Med barn. Jag har flera vänner som har varit där eller bott där, så jag ångrar än idag att jag aldrg åkte och hälsade på min vän som bodde i Sydafrika 1 år…..

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *