Turkiet resan närmar sig igen . . .

Nu är det inte långt kvar till vår nästa Turkiet resa….fick ett mail i v att det ”bara” var 19 dagar kvar och nu är det snart bara 2v kvar – tjohoo, vad vi längtar!

Vi älskar ju verkligen Turkiet och Side så denna sommar fick det helt enkelt bli två resor dit! 🙂 Turkiet är ju även väldigt barnvänligt.

Men denna gången ska vi ju bo på Sea World Resort & SPA som vi även har bott på en gång innan med Oscar. Vi var mycket nöjda med hotellet sist och hoppas att vi blir lika nöjda denna gången. Detta hotell passar såväl att resa till med en bebis eller barn i olika åldrar. Det stora vattenlandet ser jag grymt mycket fram emot att hänga i denna gången.

Utbud, Sea World Resort & Spa

Bild lånad från Ving. Hur kul ser inte detta ut då? Jag gissar att vi kommer att få en grym vecka även denna gången i Turkiet 🙂

Gillar du att resa till Turkiet? Annars vilket är ditt favorit resmål om du får välja?

Spana också in

3 kommentarer

 1. Vi var just i Side förra sommaren och trivdes bra. Då bodde vi på Hotell Dogan med AI. Det ligger ju fint till och nära både havet och den gamla härliga stan. Nu är ju det hotellet renoverat till lyx vad jag förstår. Vi trivdes i alla fall där då.

  Vi brukar resa 2-3 gånger om året till olika ställen, men håller oss i Europa med undantag för Side förstås. Det blir oftast nånstans i de grekiska öarna eller Mallis. På vintern är det Tenerife och Puerto de la Cruz, som gäller. Vi har redan bokat en resa i februari till hotell Marqueza där i tre veckor.

  Adressen leder till min Reseblogg, där jag skriver om våra resor. Vill du se vårt vardagsliv hittar du länken här: http://trebgilla.blogspot.com

  Gilla

 2. Ja Turkiet är ett säkert kort.
  Vi bokade en ”sista-minuten” och åker 18/8 (hur nu det kan kallas sista minuten men ändå).
  Blir ett 3stjärnigt hotell så vi får se hur jag upplever det efter att ha bott på Side Resort som är så fräscht (och har härliga designade rum).

 3. Vi älskar Turkiet och Side och var där 2 ggr förra sommaren och 2 gånger denna sommar.
  Jag missade tyvärr sista resan som familjen gjorde nu i augusti då jag är sjuk men det tar vi igen i Maj nästa år om allt går som det ska.
  Och då tillbaka till Side 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *