Mumin-middag ombord!

Ombord på Silja Galaxy var det såklart Muminbarnbuffe åt barnen i en liten barnhörna och vi hade även turen att få ett bord där.


För barnen var det typiskt barnmat som barn gillar. Alltifrån små söta mini hamburgare med bröd till köttbullar, korv och chicken bits! Barnstolar fanns såklart oxå och även barnbestick.


Oscars favorit blev såklart att få sitta och doppa pommes i ketchup och lite korv och tomater. Sen blev det några Muminkex och frukt till efterrätt.


Buffén för vuxna var oxå super god. Jag tycker bara det är så himla svårt att välja vad jag vill äta när det finns så mycket gott att välja mellan. Jag började med lite räkor och Skagenröra till förrätt och sen gick jag faktiskt loss på tacobuffén, vilket var mycket gott å såklart massa olika efterrätter, chokladpralinerna var godast! Maken åt mer kött och kötträtter. Vi var mycket nöjda med maten. Dock kan man ju inte nuförtiden njuta av en middag så länge med en 2-åring…. Han satt still kanske Max 30 min och då hade vi ändå med oss hans DVD och filmen Bilar som är en av favoriterna just nu. Ljudnivån var hög i restaurangen och det var fullbelagt oxå, så det var ju alldeles för mycket att titta på. Sen turades vi om att få äta, eftersom det var så mycket god mat & gott vin!

Kan ni avnjuta en lång middag tillsammans med en 2-åring när ni går på restaurang? Om har ni några bra tips? Dax att gå och äta kvällens middag i restaurangen nu. Ska bli gott och spännande och se vad Silja Europa har ett erbjuda för smakupplevelser!

Spana också in

1 kommentar

  1. Vår dotter är 3 år och det är inte alltid det lättaste att ta det lugnt och äta middag med henne, kan tänka mig att det blir lättare när dem är 4 eller 5 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *