Sommar grillning!

Det bästa med sommaren och när det är semester är att man kan göra massa spontana saker utan nån planering! Igår bjöd vi spontant hem några av våra vänner och grillade på våran innergård! Vi har ju egentligen inte semester längre men de hade semester och var i stan. Och P har kunnat jobbat lite mindre denna v vilket är skönt!


Vi passade på att njuta av sommar kvällen på bästa sätt utomhus medan maken fick grilla och barnen kunde springa omkring ute och leka. Vår innergård är verkligen super bra, med grill och härlig innergård! Det var en av anledningarna varför vi flyttade hit!


Killarna lekte jätte bra och när maten var klar gick vi in och käkade. Jag tycker det är så härligt nu när barn i samma ålder har mer glädje av varandra och kan leka tillsammans!


Sen att det funkar att man kan sitta och äta en middag i lugn och ro. När de var klara så lekte de i Oscars rum.


Idag har vi oxå vart ute och grillat lunch på gården med en av Oscars kompisar och hans mamma. Vi började dagen med lek i Rålis Parklek, så förberedde maken grillen i och fixade lunchen medan vi var borta en liten stund och träffade en annan kompis till Oscar i lekparken!

Nu sover busfröt å jag måste börja packa inför kryssningen – minimalt med packning för en 36h kryssning och en heldag i Muminvärlden! Vad kul det ska bli!!!! 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *