Spar pengar när du reser med barn!

Just nu är Euron otroligt låg, så för er som ska ut och resa snart till ett ”Euro land” så passa och växla till er massa Euro nu medan den är så låg 🙂 Där kan man spara många kronor, jag tror aldrig den har varit så låg sen den kom?

Även om ni ska resa till Kanarieöarna i vinter så passa på att växla nu. Vi reser ju till Finland imorn, så vi ska ju växla till oss lite Euro, men tänkte nog passa på att växla till mig lite mer Euro för den funkar både i Turkiet och sen i höst / vinter när jag ska till Kanarieöarna igen!

Jag har hittat en bra artikel om just resekassa som jag kan tipsa er om att läsa!

Dollarn är väl oxå ganska låg mot var den har varit förut, så ska man resa till USA eller till ett land där det är bra att ha Dollar så kan det ju vara smart att växla till sig lite Dollares oxå!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *