Karibien sug :)

Igår kväll när regnet öste ner, insåg jag att SNART är ju hösten faktiskt här….. Det kändes så himla höstligt. Dock gillar jag hösten och jag hade riktigt mysigt igår när jag satt på vår inglasade balkong med tända ljus och regnet smattrade på glaset…. Det är ju ändå ganska varmt!

Ovädret fick mig att drömma mig bort till Karibien, jag är så grymt sugen att åka till Karibien i vinter. Vi har fortfarande inte bestämt oss vart den eventuella vinterresan går, men det kanske blir Karibien eller Mexico ?! Men båda ställena passar ju utmärkt att resa till med barn.

Jag hittade i alla fall fantastiskt bra erbjudanden till Karibien. Hittade resor från ca 11 000 per person med boende och flyg 2v till Aruba. Dock är vi ev lite mer inne på Mexico?

Ja vi får se….men när man kollar på bilder så drömmer man ju sig bort till ett varmt land…. 😉

Har du planerat vinter semestern ännu? OM vart reser ni i vinter?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi ska faktiskt dela på oss i vinter. Sambon får en resa hem till Kap Verde och karnevalen i februari. Han är värd lite egotid och lilleman är på tok för liten för karneval. Så han å jag tar oss ner å hälsar på mina vänner på Madeira samtidigt som karln är med sina nära å kära.

  2. Vi ska faktiskt dela på oss i vinter. Sambon får en resa hem till Kap Verde och karnevalen i februari. Han är värd lite egotid och lilleman är på tok för liten för karneval. Så han å jag tar oss ner å hälsar på mina vänner på Madeira samtidigt som karln är med sina nära å kära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *