Allsång på Skansen!

Tisdagar är ju verkligen den bästa TV kvällen på veckan under sommaren. Allsång på Skansen är ju bara såå bra!

Min favorit i veckan, sjunka tillbaka i soffan med en stor kopp rött the, älsklingen på ena sidan och även lilla älsklingen brukar få vara med en stund. Idag ville han inte sova innan 20 så han fick kolla en stund!


Nån som har vart på Allsång på Skansen i år? Nästa tisd är ju sista gången. Det är ju oxå en perfekt rolig aktivitet med barnen på sommarlovet. Passar nog bäst för lite större barn. Oscar ville ju knappt sitta still den dryga timmen som Barnens Allsång var, så han skulle nog inte fixa Allsång en kväll för mycket spring i hans ben.

Gillar du Allsång på Skansen?

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag ÄLSKAR allsång på Skansen men har aldrig upplevt det irl så att säga – men nån gång ska jag dit. När vi var på Skansen nu så gick jag där vid scenen o tänkte lite… å nästa sommar ska jag minsann se till att vi besöker Skansen en dag då allsången är – för jag vill se det på riktigt och inte bara på tv – även om tv duger finfint i brist på annat 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *