Pågens Gifflar – perfekt matsäck för barnen på resan!

Nu i sommar har vi ätit så mycket Pågens Gifflar. Det har verkligen vart perfekt att packa med en Pågens Gifflar påse när vi har gått till stranden eller vart på dagsutflykter till Liseberg, Nordens Ark liksom igår när vi var på Skansen. Det verkar även som att alla barn gillar Pågens Gifflar, så öppnar man en påse så tar den ju verkligeh slut direkt för de är så goda. Å jag måste ju hålla med om att de är super goda oxå! Jag blev ju nästan dissad när jag bakade bullar av Oscar, han äter ju heller Pågens Gifflar…. 😉

Profilbild

Just nu är Pågen Gifflar ute på sommarturné och har du tur kanske de stannar i närheten av där du bor 😉 Förra veckan hade jag även turen att vinna Pågens Gifflar hos Fröken Mela, så nu blir det ännu mer fika häng!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *