Barnens Allsång på Skansen var så kul :)

Vi hade en riktigt mysig dag på Skansen igår. Trots att O inte ens sov middag…. Jag tog ju en promenad dit igår igen efter lunch med hopp om att han skulle somna, men icke…..! Första dagen som han inte sov middag på hela dagen och det gick super bra!


När vi sen kom fram till Skansen var det ju hur mycket folk som helst och massor att titta på!


Vi fick Allsångshäften och försökte sen gå fram i folkvimlet. Eftersom maken stukat foten under en ”fotbollsmatch” på gården med Oscar och knappt kunde gå tog jag med mig min vän Malin och hennes familj! Edgar satt som ett ljus i sin pappas knä hela tiden, medan O bitvis gärna ville springa omkring där framme vilket inte riktigt gick. Barnens Allsång var fantastiskt bra. Roliga sånger och spännande med Tobbe Trollkarls Trolleritrick! Höjdpunkten var såklart Sean Banan!


Han var grymt bra! Man märkte att publiken verkligen väntade på Sean Banan och hängde med i sångerna. Barnens allsång var faktiskt över förväntan måste jag säga. Ångrar nästan att vi inte har gått hit tidigare och kollat på det. Perfekt söndagsaktivitet! Tyvärr var det sista gången igår för denna sommar men vi hoppas att det blir nästa sommar oxå?!

Spana också in

1 kommentar

  1. Supertack för biljetterna vi var också där. Helt underbart. 😀
    Dock såg vi inte en skymt av er fast det kanske är ganska förklarligt med tanken på hur mycket folk det var. 😛
    Men vi hade iaf supertrevligt så jättetack. 😀

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *