Lyxigt med god hotell frukost!

Det är alltid lyxigt att få vakna på hotell och sen avnjuta en fantastiskt god hotell frukost! Det tycker jag är en av tjusningarna av att bo på hotell och få välja mellan så många olika saker! Scandic Kungens Kurvas frukost var super god och allt man kan önska sig till frukost.


Imorse fick vi äta lite i omgångar för Oscar ville helst leka i lekrummet igen. Så det blev en snabb frulle för Skruttiz ifrån Sigges frukostbuffe och sen en massa lek! Även jag tjuv åt en pannkaka ifrån Sigges frukostbuffe!


Vi bodde i ett familjerum som var relativt stort och beställde till en extra barnsäng åt Oscar som han fick sova i. Bakom gardinen som ni ser på bilden nedan kunde man fälla ner två sängar, så med andra ord skulle man kunna sova 2 vuxna och 3 barn på rummet om det ena barnet sover i spjälsäng!


Sängarna var super sköna och vi sov gott hela familjen! Kan verkligen rekommendera Scandic Kungens Kurva i Stockholm. I området runt omkring finns även en hel del shopping och även Heron City med bio och lekland för barn! Perfekt för en mysig Stockholms weekend!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *