Lekrummet på hotellet!

LekrummetScandic Kungens Kurva var verkligen super bra. Oscar hade en riktigt rolig kväll där igår och framför allt med lekledaren Max som underhöll Oscar till Max oxå 😉


De lekte och busade hur mycket som helst. En annan favorit under kvällen var såklart popcorn maskinen och popcornet man fick. Det var även en bio salong där, så barnen kunde kolla på film och äta popcorn. Tyvärr visades filmen Rio som Oscar redan har hemma och har sett flera gånger, så han var inte så intresserad av bion. Han ville helst va i Lekrummet och leka.


I Lekrummet kunde man göra det mesta. Oscar ritade, byggde torn, lekte i kojorna, åkte rutchebana mm Men det fanns även TV spel som passar lite större eller äldre barn. Maken och jag satt och läste ett par tidningar medan Oscar hade bästa barnvakten och hur roligt som helst!

Nu är det snart dax för lite hotell frulle och sen lite mer lek i Lekrummet för Oscar innan vi åker hem!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *