Happy Pride :)

Pridetåget var riktigt bra! Å alltid lika roligt att kolla på! Tyvärr hann jag inte se hela tåget vilket var jätte synd 🙁


Jag mötte upp mina vänner på söder vid 13 för lite champagne och häng i solskenet innan Pridetåget!


Sen hade vi såklart första parkett när tåget kom dit. Som tur var kom mina vänner som är med i tåget i början så jag hann med och se dem! Vilken stämning det var. Min norske vän kunde verkligen inte förstå att Pride tåget är större firande i Sverige än 17 maj i Norge eller den svenska nationaldagen. Men så är det faktiskt. Har du aldrig sett Pride tåget så pricka in denna helgen i Stockholm nästa år. Det är verkligen en stor folkfest och massor av roligt att titta på och även ett gratis familjenöje!

Nu har jag lite bråttom hem t mina killar för vi ska iväg på nya roliga äventyr. Vart får ni veta senare 😉 Ha en mysig lördag!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *