Ännu mer Gröna Lund!!!

Vi som sagt jätte skoj på Gröna Lund igår och jag tänkte bjuda er på några fler fina bilder;


Circuskarussellen med en massa djur är ju såklart super populär och åktes flera gånger av killarna!


Oscar hittade en liten damm oxå som han kunde plaska i och blöta ner sin mamma!!!


Även Tuff Tåget åktes flera gånger och var jätte skoj! Nyckelpigan var det så sjukt lång kö på hela tiden. Men sen kom världens regnskur och den stängdes av en stund, men när det slutat regna sprang vi dit och kom först i kön så Oscar i alla fall fick åka nyckelpigan en gång denna gången!


Idag träffade vi oxå Gröna Lunds maskotar som vi missade helt när vi var här sist i slutet på juni!


Det var nog faktiskt ännu mer folk här idag än sist vi var där… Gröna Lund en fredag kanske är en dag då alla går?! Vi har i alla fall ytterligare en till gång inplanerad att gå på Gröna Lund. Oscars mormor tyckte det var så roligt sist vi var där, så när hon kommer om 2v ska vi nog gå på Gröna Lund igen, OM vädret tillåter 😉

Vad gillar du bäst på Gröna Lund? Vad föredrar du Gröna Lund eller Liseberg?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *