Vattenrutchebana på semestern!

Alltid lika kul när ni mailar frågor till mig! Jag försöker svara på de så fort jag hinner! Så håll koll på bloggen bara så kommer svaren!

Fick en fråga ang hotellet  Sunwing Resort & SPA Side West Beach som vi nyligen var på i Turkiet;

Hej! Jag undrar lite om Sunwing Resort & Spa Side West Beach  finns det rutchkana i baby poolen, vi står och ska boka precis men vill ha en rutchkana till våran lilla tjej på 2 år! Det står inget på vings hemsida om de men det står att det finns på East beach ist!! MVH nathalie ps, älskar din blogg läser den varje dag=)
 
Kul att du läser min blogg och gillar den! Blir alltid glad när ni mailar mig eller kommenterar 🙂 Å självklart finns det vattenrutschebana på hotellt både i babypoolen och den andra barnpoolen. Oscar som var nästan 2 år när vi var där badade i alla pooler och åkte alla vattenrutchebanor. Den lilla vatten rutchebanan är i babypoolen och den orange elefant rutchebanan i barnpoolen! Ert barn kommer garanterat få en toppen semester på Sunwing Resort & SPA Side West Beach! Vi gillade hotellet jätte mycket!


Annars har jag en bra Turkiet guide här där ni hittar massor av bra tips om hotellet samt om området runt omkring hotellet och Side. Även lite shopping tips! Vi älskar ju Turkiet och åker dit igen om 3, 5 v men då till ett annat hotell.

Många har även mailat mig om vaccinering till Turkiet. Oscar är vaccinerad med Twinrix sen i vintras när vi var i Thailand, så han har redan fått det liksom övriga familjen oxå. Jag har lite dålig koll nu faktiskt om det är obligatoriskt att vaccinera sig med Twinrix, alltså Hepatit A + B om man ska till Turkiet. Men kan undersöka det. Annars ring din lokala Vårdcentral eller BVC innan och fråga eller ett vaccinationscenter. Jag tar ju hellre det säkra före det osäkra. Så hinner du gör det. Man ska ju helst ta 3 sprutor. De första med 1 mån mellanrum, så det är bra om man börjar minst 2 mån innan avresa och sen den sista 6 mån efter 2;a sprutan. Hängde ni med?!

Oscar åt av allt i Turkiet när vi var där. Vi åt ju dock nästan alla måltider på hotellet som hade jätte bra mat. Han åt även glass varje dag. Han blev tack och lov aldrig sjuk på hela semestern. Det värsta som kan hända är väl ev magsjuka, så ta med vätskeersättning hemifrån!!!

Spana också in

1 kommentar

  1. Hepatit B ingår i grundvaccinet hos BVC, iaf i sthlms kommun. Hepatit A är inget krav att vara vaccinerad mot någonstans i världen. Vaccinet mot Hepatit A gör dig inte heller imun mot smittan men det gör det svårare att få.
    Då jag hade Hepatit A läste jag på ordentligt om de olika Hepatiterna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *