Nordens Ark perfekt för en 2-åring!

Efter alla inlägg om Nordens Ark gissar jag att ni förstår att parken är perfekt för både stora och små, både vuxna och barn. Å det passar definitivt en 2-åring. Alla barn aktiviteter / parker som finns i Sverige kanske inte alltid passar små barn. Men Nordens Ark var definitivt en park som passar för alla åldrar!


En annan otroligt rolig sak i parken var den gamla telefonkiosken som man kunde ringa till djuren och höra hur de låter eller prata med djuren! Det tyckte Oscar var väldigt roligt! 🙂


För övrigt fanns det flera roliga lekparker att leka i oxå, vilket små barn ofta uppskattar!

Har du inga planer för resten av semestern passa gärna på att besök Nordens Ark och ett annat tips är var gärna där hela dagen. Parken är stor och har som sagt mycket att erbjuda. Vi kom dit ca 13,30 och åkte vid 18 men åker vi dit igen kommer vi nog att ta det som en heldagsutflykt istället. Det fanns även flera olika restauranger och caféer i parken så man behöver definitivt inte gå hungrig heller. Nordens Ark har även öppet 365 dagar om året, vilket är imponerande. Jag fick höra att många åker hit och firar jul och bor på hotellet för att det är en så mysig miljö!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *