Nära Tigrarna

Vi fick även hänga med Tom ”back stage” till Tigrarna på Nordens Ark


Till de här burarna kommer Tigrarna när de ska äta och Tom försökte ropa på dem. Men Tigrarna ville tyvärr inte komma för de sov…. De sover nämligen ca 20 h per dygn. Så den ena Tigern fick vi i alla fall se på ganska nära håll inne genom en glas ruta, dock sov den, medan de andra två Tigrarna låg och sov i sin koja i bergen. Tyvärr såg vi inte de så bra, när de låg ner.


Istället fick vi se en ”svensk Tiger” på nära håll. Ett lodjur. Den ropade Tom på och han kom direkt. Riktigt häftigt att den ville komma och visa upp sig. Vi blev mäkta imponerade.


Lodjuret var så himla fint. Vi stod och tittade på det länge.


Ni måste bara spana in Toms sida och alla hans fantastiskt fina bilder, han är vilddjurs fotograf och vi fick lära oss otroligt mycket om både Nordens Arks djur och andra vilda djur av honom. Så det var verkligen en fantastiskt uppskattat dag som passade lika bra för oss vuxna som för Oscar.

Ännu mer om Nordens Arks djur kommer!!! 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *