Än en gång – Välkomna hit :)

Jag ser att det har kommit en hel del nya läsare hit – vilket glädjer mig mycket 🙂 KUL att ni har hittat hit!

På min blogg hittar ni det mesta när ni ska ut och resa med era barn. Både flyga med barn tips och lite tips inför bilresor med barn. Vi ska snart iväg på vår 8;e utlandsresa med Oscar på 2 år och han var bara 11 veckor när han flög för första gången. Så resa med barn är verkligen inget problem, det krävs bara mycket god planering så funkar det mesta utomordentligt BRA 🙂 Turkiet är ett av våra favorit resmål så ni finner bland annat en bra Turkiet guide och massor av annan bra reseinspiration i de olika kategorierna i höger kolumnen.

Packtips inför resan såväl utomlands som i Sverige är ju oxå trevligt att planera väl! Ja, ni finner som sagt massor av smått och gott här och dessutom får ni hänga med på våra semesterresor utomlands och semester utflykter i Sverige oxå. Just nu njuter vi av vår semester på vårt landställe på Västkusten.

Vad är inte härligare än att hänga på en sandstrand hela familjen såväl utomlands som i Sverige 😉

Passa gärna på och läs och inspireras om mina gästbloggare som har gjort resor runt om i världens oxå. Alltifrån jorden runt resor till semester resor inom Europa och Sverige! Har du en reseberättelse du vill dela med dig av så maila gärna mig på; lina_g80@hotmail.com  eller lämna gärna en kommentar om du har andra bra och trevlig tips åt mig eller kritik!

Hoppas du gillar bloggen 🙂 Jag uppdaterar ofta bloggen flera gånger om dagen och har även roliga tävlingar i stort sett varje vecka. Passa på nu och vinn en heldag på Universeum eller Skansen – perfekt sommar semester resmål för barnen!

Spana också in

1 kommentar

 1. hej!

  Jag har bara en fråga… vi ska åka till Thailand direktcharterflyg i nov, då kommer våran son vara 1år och 8 mån.
  Hur sover dom eg? Det är nattflygning… brukar du ha din son lixom på golvet framför eller i famnen i så många timmar… även sovandes?

  Vi tänkte boka specifika sittplatser. Just bakom en toalett.. kan ju kanske vara bra.
  Tack för en superintresssant blogg, ska läsa packningstips sen 🙂
  Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *