Dagens Sommar Outfit; Vossatassar

En av Oscars sommar outfits som är på nästan varje dag under sommar semestern är hans nya solskyddsdräkt / UV-dräkt ifrån Vossatassar.


Den är perfekt att ha på när han är ute i trädgården och hjälper Farmor att vattna blommorna!


Såklart även när vi är på stranden och badar eller när han badar i sin pool i trädgården!


Jag föredrar ju verkligen solskyddsdräkter på Oscar så han inte bränner sig, även fast jag är noggrann med att smörja in honom med solskyddsfaktor 50 på övriga kroppen är det enkelt och bekvämt att både ta på och av solskyddsdräkterna.

Denna ifrån Vossatassar var även väldigt färgglad och fin. Använder du solskyddsdräkt på ditt barn? Jag kan starkt rekommendera det. Oscar har alltid haft solskyddsdräkter på sig när vi har varit ute och rest, redan sedan hans första semester vecka i Turkiet för snart 2-år sen. Så glöm inte det när ni är ute och reser med era barn!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag tillhör den skaran som aldrig gillat solskyddsdräkterna, tycker de blir så kalla och man måste hålla på att ta av och på hela tiden, vilket små barn sällan gillar. Vi använder solskyddsfaktor 50+ och även om våra barn är väldigt ljusa och älskar bada mycket och länge så har de aldrig bränt sig.

  2. Jag tillhör den skaran som aldrig gillat solskyddsdräkterna, tycker de blir så kalla och man måste hålla på att ta av och på hela tiden, vilket små barn sällan gillar. Vi använder solskyddsfaktor 50+ och även om våra barn är väldigt ljusa och älskar bada mycket och länge så har de aldrig bränt sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *