Boviksfesten!

Igår var det Boviksfesten och party party nere vid hamnen. Svärmor bor i Bovik och varje år sista torsdagen i juli är det bryggfest för alla som bor i området och vill komma.


Alla tar med sig sin egen pick nick korg med det man vill äta och dricka och så sitter man nere vid hamnen och äter. Super mysigt & trevligt.


Jag hade gjort en stor kycklingsallad och vitlöksbröd och sen såklart min fantastiskt goda kladdkaka som även gick hem hos våra bordsgrannar! Vi var nog ett 50-tal personer och även barn som var där nere.


I år var första gången som vi var med. Vädret var ju fantastiskt en helt underbar sommarkväll. Jag minns första året när Oscar var bebis så öste regnet ner så vi inte följde med. Jag tycker sånt här är jätte skoj å träffa nya människor och Oscar fick oxå några nya lekkompisar som han lekte med under kvällen och tyvärr blev det sent, men det var det värt!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *