Avalon Hotel med barn

Vi bodde ju på  Avalon Hotel när vi var i Göteborg i början av veckan och det var ett riktigt bra hotell på alla sätt. Läget var ju fantastiskt mitt på Avenyn! Hotellet är även ett designhotell och feng shui hotell.


Rummen var oxå bra, stora, rymliga och underbart sköna sängar. För att inte tala om kuddarna. Varje säng / sida hade tre olika kuddar i tre olika storlekar/ mjukhet. Plus att det fanns extra kuddar oxå. På toaletten fanns lukta gott ifrån Bvlagari iform av duschcrem, bodylotin och en tvål 😉 Även goda chokladpraliner ifrån Bräutigams!!!


Oscar fick en egen resesäng som jag beställde extra till rummet, som kostade 100 kr extra. Mjuk och skön och han sov fantastiskt bra. Han tyckte det var jätte kul å sova på hotell och var väldigt fascinerad av spegel garderoberna och tyckte det var super kul och dra i dörrarna fram och tillbaka och spegla sig – plutten!


På hotellets takterass fanns en liten pool och solsängar och en härlig vy över Göteborg. Sen som jag tidigare har bloggat var ju frukosten helt outstanding – grymt god, med allt du kan önska dig och vill ha på en frukost buffé!

Barnvänligt hotell – tjaa absolut! De hade ju barnsäng åt Oscar. Men jag såg inte många barn på hotellet, tror nog snarare att det passar lite större eller äldre barn. Fast vi var otroligt nöjda med hotellet.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *