Minigolf bana vid Havets Hus

Eftersom vår väntan för att komma in i Havets Hus var 76 minuter så fick vi ju såklart sysselsätta oss med något annat under tiden. Havets Hus egna tips var att antingen besöka restaurangen / caféet ovan för Havets Hus.


Vi hade precis ätit lunch innan vi åkte så vi var inte så sugna på varken mat eller fika. Men jag spanade in menyn och det fanns mycket gott att äta där både för stora och barnmeny för de små.


Deras andra förslag var att gå å spela minigolf på den närliggande minigolfbanan och det såg jätte kul ut. Så jag & Oscar gick såklart dit och kollade. Han stod blixt stilla ibland och kollade på hur de andra gjorde och blev nog riktigt sugen på att spela minigolf.


Jag tycker nog han fortfarande är lite för liten att spela minigolf men nästa år kanske det är perfekt?! Trevligt tips att göra med barn när man är i Lysekil i alla fall.

Vi tog ju en liten promenad mot Lysekil stan och kollade på båtarna och köpte mjukglass istället. Det fanns många glasskiosker i närheten av Havets Hus, men vi var sugna på mjukglass så vi gick den korta promenaden ca 500 m, 10 min promenad i lunkande tempo dit och köpte glass där istället!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *