Havets Hus

Igår var vi som sagt på Havets Hus och det var jätte kul.


Så många fina och häftiga fiskar i alla olika akvarium som de hade.


Det roligaste och häftigaste var nog i alla fall tunneln där man kunde gå igenom och kolla på alla gigantiska fiskar. Den var Oscar mega imponerad av och ville gå i flera gånger!!!


I ett hajgap kunde man gå in och fota sig – såklart blev det familjefotografering där 😉


I ett akvarium låg dessa stora och sura och nästan lite läskiga fiskarna – så de kollade vi oxå länge på.


Trots ALLA fiskar som fanns så tror jag Oscar uppskattade den lilla lekhörnan mest. Vi var längst där inne i kläm och känn hörnan och han klättrade upp å ner och ville åka Rutchekana hela tiden…!


Där man fick känna på fiskarna eller sjödjuren var det oxå kul, tills han började skvätta vatten, då var vi inte så populära bland folkmassan längre…

Summa sumarum; Havets Hus var jätte intressant och kul och man kunde läsa sig till det mesta om fiskarna och ha en otroligt lärorik dag. Men tyvärr tror jag Oscar 2 år egentligen är lite för liten att uppskatta allt. Han tycker det var kul en stund och spana in i de stora akvariumen och sen såklart leka. Vi kommer absolut att besöks Havets Hus igen en sommar när vi är här nere, men vi får se om det blir nästa år eller året efter när Oscar är 4 år, så han förstår lite mer och uppskattar det mer. Men detta är verkligen en perfekt barn aktivitet när man befinner sig på Västkusten. Å jag tror det passar barn i de flesta åldrar och även vuxna.

Dock hade jag nog önskat att vi var där en dag när det inte var så mycket folk!

Inom kort kommer jag även ha en tävling och tävla ut FEM entré biljetter till Havets Hus – så håll utkik! Kan starkt rekommendera ett besök dit!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *