Mysig frulle i trädgården :)

Det är riktigt varmt å skönt i solen och när man sitter i lä. Idag var första morgonen vi satt ute och käkade frulle i solskenet. Lovely!


Oscar stor trivs med att vara ute i trädgården, han springer runt och plockar jordgubbar i jordgubbslandet och blir lika besviken när han inte hittar några fler. Så nu har han gått på krusbären istället, men de tycker han är lite sura!

Vad härligt det är att bo i hus när man är ledig. Dock är jag och maken inte ett dugg intresserade av att bo i hus, vi trivs bra i en lya mitt inne i stan, men det skulle nog vara skönt för Oscars del å bo i hus 😉

Vad föredrar du? Hus eller lgh?

Spana också in

1 kommentar

 1. Jag föredrar definitivt hus!
  Är uppvuxen i huset vi bor i nu (har bott här i 3 år) och flyttade till ett hus för 9 år sedan med min sambo som första bostad.
  Är du uppvuxen i lägenhet? Eller har det bara blivit så att du föredrar lägenhet i stan?

  Jag får för mig att det för mig handlar om att jag är uppvuxen med att bo i hus och ha friheten att kunna gå ut i trädgården och leka, och därför vill att mina barn ska få ha den friheten att kunna strosa runt, leka, springa på gräset, äta frukost, lunch och middag ute på altanen. 🙂

  Det är ju en sån himla tur att vi alla är olika oxå, eller hur?
  annars hade det ju inte funnits någonstans att bo för alla! 🙂

  ha en riktigt fin kväll!
  /Ida
  http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *