Leksand Sommarland

Nåt som jag besökte VARJE sommar när jag var liten var Leksand Sommarland. Min farmor tog alltid med sig sina barnbarn dit, vilket inkluderade mig och mina tre kusiner på min pappas sida 🙂 Vi hade alltid så himla skoj minns jag och framförallt i vattenlandet där vi alltid badade som galningar och åkte rutschebanor. Även nöjesparken var rolig med alltifrån karuseller till linbanor och gigantisk lekpark.

Jag kan verkligen rekommendera att åka dit. Barnen kommer att ha jättekul, men låt aldrig barnen bada utan uppsyn och barn som inte kan simma se till att de alltid har en flytväst, armpuffar eller simring på sig. Oscar får aldrig gå utan sin flytväst när vi är och badar, vi är livrädda att han ska drunkna. Det räcker med ett pa sekunder undervattnet, så jag är hellre överbeskyddande….. Jag kan tänka mig att fler av er tycker säkert det ser fånigt ut när Oscar har sin flytväst på sig på nästan alla kort, men rätt som det är hoppar han i och hamnar undervattnet….

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *