Bra rabatter till Kanarieöarna

Jag gissar att många av er har tänkt att resa till Kanarieöarna i höst eller vinter? Perfekt ställe att resa till, Kanarieöarna har ju många öar att välja mellan och alla är barnvänliga på olika orter och det ta ”bara” 5-6 h att flyga dit och bland den närmaste vägen när man vill flyga till solen och värmen under vinterhalvåret. Just nu får du 1000 kr rabatt om du åker dit och bokar snart med Ving!

Till både Gran Canaria & Teneriffa kan du ju även flyga från många olika orter i Sverige, vilket kanske är skönt att det inte är så långt till flygplatsen när man ska ut och resa?!

Gran Canaria
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Borlänge, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Luleå,  Norrköping, Sundsvall, Umeå, Växjö, Örebro och Östersund.

Teneriffa
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Kalmar, Karlstad, Norrköping, Växjö och Örebro.

Gran Canaria har ju väldigt många bra barnvänliga hotell, men en av mina favoriter är ju såklart  Sunwing Resort & SPA Arguineguin. Jag var där för länge sen, 1993, men bloggade ju om det häromdagen och min vän är ju där nu och stor trivs och tycker att hotellet var super bra, framför allt poolområdet och maten!

Skulle jag resa till Teneriffa med min familj skulle jag nog oxå välja Sunwing Resort & SPA Fanabe. Jag har ju verkligen ett gott hjärta till Teneriffa eftersom jag bodde där 1 år under 2000-2001 och just på södra delen av Teneriffa oxå, där vädret ofta är som bäst på Teneriffa!

Oscar 11 veckor på sin första utlandsresa i Turkiet. Nu närmar sig hans 8;e utlandsresa med stormsteg och den kommer oxå att till Turkiet 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *