Populära och bra barnvänliga hotell

Min vän Petra som vi träffade nu när vi var i Turkiet  har rest en hel del med sin son Hugo. Häromdagen mailade hon mig lite tips och detta gästblogginlägg ifrån Sunwing Resort & SPA Arguineguin på Gran Canaria och ville tipsa om hur bra det var och fint när det var nyrenoverat. Med ett stort fint och bra poolområde och väldigt bra och god mat i restaurangen. Och hennes son Hugo åt alltid gratis mat i restaurangerna, som det alltid är på Sunwing Resorts för barn under 12 år, men denna gången kunde Hugo välja ifrån en meny istället för ifrån Lollo & Bernie buffen. Å det var de mycket nöjda med. Hon tycker dock det är negativt att det inte fanns några vattenrutschebanor för barnen på Sunwing Resort & SPA Arguieguin då det fanns på Sunwing Resort & SPA Side West Beach som vi var på samtidigt i början av juni och vi båda var mycket nöjda med det hotellet.

Petra & hennes familj har även besökt fyra olika Sunwing Resorts och hon vill gärna tipsa er om vilka hon tyckte var bäst och i vilken ordning;

 1. Ocean Beach Club – som de besökte förra hösten och var mycket nöjda. Hennes absoluta favorit, dock ett stort minus var den långa transfern dit, men ändå var det verkligen värt det!

2. Sunwing Resort & SPA Side West Beach– snäppet efter Kreta och hur bra som helst!

3. Sunwing Resort & SPA Alcudia – ett väldigt populärt och bra hotell precis vid stranden, dock hade vi myror på rummet och rummen var lite slitna, i alla fall förra året på våren när vi var där.

4. Sunwing Resort & SPA Arguineguin – som vi är på nu. Det fjärde Sunwing hotellet i ordningen och vi är nöjda men de andra Sunwing Resortsen har varit bättre!

Hugo är ett lejon nu på Gran Canaria!

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag läser Martin Melins blogg och han har precis varit i Alcudia med barn i olika åldrar och har skrivit en lista med + och -. Så där finns ytterligare info om Vings hotell där. Själv var jag där på guideskola i lågsäsong, men stranden är en av de absolut finaste och barnvänligaste jag varit på!!!

  2. Vill gärna höra mer om Arguineguin å Sunwing!
    Bär av dit nu i september å det är första gången jag har semester på Gran Canaria sedan jag var ca6 år så massa massa tips önskas.

    Måste bara tillägga att boken jag vann om Canarias är guld värd!
    Lilla Eros är något liten ännu men min sambo, som försöker lära sig svenska är den kalas för =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *