Instagram ?

Jag är helt ny på Instagram – nån som är expert på Instagram och vill dela med sig av sina bästa tips? Hur får man de finaste och bästa bilderna?

Jag testade å tog nåra bilder på min jogging runda runt Kungsholmen nere vid Norrmälarstrand idag;


Ni måste ju hålla med om att det är väldigt vackert nere vid Norrmälarstrand? Perfekt promenad tips för er som ska t Stockholm på semester i sommar! Eller gå dit å mata fåglarna, det tycker Oscar e jätte kul!


Jag kan ju inte med alla funktioner ännu så jag vill veta vilka är bäst? Eller vilka funktioner använder du mest och tycker är bäst?

Mitt semester mission är att lägga upp bättre och finare bilder på bloggen – så jag letar roliga och bra appar att mixtra med så bloggen blir ännu finare & ännu bättre! Har du tips på någon bra bild / foto / collage app? Alla tips mottages tacksamt!

Spana också in

2 kommentarer

  1. He, jag älskar instagram och brukar använda lite olika av dem effekten eftersom vissa bilder blir bra mörkare och vissa ljusaren och kanske med en vit ram runt. Men jag kan även tipsa dig om att ladda ner instaframe som också är helt gratis eller picframe+ som är en utav mina favoriter 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *