Barnens Allsång på Skansen

I sommar har Skansen även Barnens Allsång på Skansen varje söndag under sommaren.

I sju år har Barnens allsång på Skansen varit en succétillställning där barn visat att de kan själva. Genom att sjunga, dansa och hålla rätt på alla rörelser klår de gamlingarnas allsång med hästlängder. Inte minst när det gäller inlevelse och klös.

Tobbe Trollkarl, Tobias Blom, medverkar varje gång tillsammans med Ayla Kabaca, Krumelurorkestern och barnkören Spektrum. Söndagar från den 1 juli till den 5 augusti kl. 14-15

Gästartister 2012 blir;

8/7 Zillah & Totte

15/7 Timoteij

22/7 Markoolio

29/7 Amy Diamond

5/8 Sean Banan

Vi blev faktiskt inbjudna till Barnens Allsång på Skansen imorgon, men kan tyvärr inte gå. Vilket jag mer än gärna såklart hade gjort. Men tänkte tipsa er om detta. Gå gärna dit en söndag. Perfekt att ta en heldag på Skansen och titta på alla djuren och strossa omkring och sen även få chans att vara med på Barnens Allsång. Jag hoppas att vi kommer att kunna gå söndagen den 5 aug, vilket är vår sista semester dag. Så det skulle ju bli en bra avslutning på semestern 🙂

Har nån av er planer på att gå på Barnens Allsång på Skansen?

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *