Roligt pyssel för barn på resan!

Idag när jag sprang min vanliga runda runt Kungsholmen sprang jag förbi denna trevliga skylt vid Preem på Norr Mälarstrand;


Så jag gick såklart in och fick en jätte fin pysselbok åt Oscar. Så passa på om ni har vägarna förbi Preem när ni är ute och åker bil och hämta en pysselbok åt era barn 😉 Kanske räddar det nån timme på en lång och jobbig bilresa?!


Oscar är nog egentligen för liten för denna. Men jag är helt övertygad om att han kommer tycka att det är roligt att bläddra i den och komma på bilderna. Så det räddar helt klart några minuter på någon av våra långa bilresor på sommar semestern 😉

Han går redan och tar mina tidningar å sätter sig i soffan å läser eller kollar på bilderna – han gör som mamma gör 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *