Sockervaddspremiär ;)

När man är på tivoli är väl sockervadd nåt som hör till för barnen? Eller vad tycker du?


Oscar hade aldrig tidigare sett eller ätit sockervadd, så han fick ingen egen, men han fick såklart smaka av Kajsa och Viktor.


Å tro mig eller ej men han gillade inte sockervadd, vilket förvånade mig mycket. Jag trodde faktiskt han skulle gilla det.


Han fick smaka av min salt lakritsrem istället vilket han verkade gilla mer?! Lilla busfröt 😉


Vid vilken ålder tycker ni era barn får börja äta sötsaker? Är 2 år för litet? Jag försöker att inte uppmuntra till att äta så mycket sötsaker mer än nån isglass då och då och kex. Men det är väldigt svårt att undvika när andra barn äter det såklart. Fast många gånger tycker han inte om vissa sötsaker.

Spana också in

1 kommentar

  1. Med Edvin (som nu är 5 år) väntade vi i 3 år innan han fick äta godis. Däremot fick han smaka på kakor och bullar nån gång ibland. Och han tycker knappt om godis idag. Sockervadd är blä, dricka är blä, fruktgodisar är blä … det är bara ren mjölkchoklad han gillar, den lille finsmakaren 😉

    Annat är det med lillebror (som f.ö. fyller 2 år idag!). Han var vi inte lika ”duktig” med och han är största lilla godisråttan. Han äter allt 😉 Men vi försöker att inte köpa så mycket godis och kakor. För även jag och sambom är ju godisråttor, bästa att han knappt nånting hemma då 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *