Ölands Djur & Nöjespark

Vem vill inte besöka Ölands Djur & Nöjespark med sina barn? Det ser ju verkligen urkul ut när man läser om ALLT som finns där 🙂

Djur älskar väl verkligen alla barn oavsett ålder?! Hur kul är det inte att spana in djur och se vad de gör och framför allt djur som inte är särskilt vanliga i Sverige, som man bara hittar på Zoo.

Nöjesparker och karuseller är ju oxå jätte kul och för att inte tala om vattenland och atta bada. Här har du en park med det mesta som barn älskar att göra och förr 300 pix så får ni hela faderullan. Låter riktigt skoj!

I år har vi tyvärr inga planer på Öland och tror inte vi hinner med det denna sommaren, men jag hoppas absolut att vi kommer att åka hit kanske nästa sommar. Parken ser ju ut att ha nåt för alla åldrar och Oscar gillar såväl djur som att bada och karuseller kommer han nog oxå att älskar när han får åka det!

Har nån av er planerat Öland i sommar med barnen? Jag har vart på Öland några gånger, men det är snart 10 år sen. Men Öland är ju underbart 🙂

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi har planer på att åka dit i augusti!
    Antingen det eller Astrid Lindgrens Värld. Blir nog ett besök på Zoo i Köpenhamn också , vilket jag starkt kan rekommendera!:-)

    Kram!

  2. Vi har planer på att åka dit i augusti!
    Antingen det eller Astrid Lindgrens Värld. Blir nog ett besök på Zoo i Köpenhamn också , vilket jag starkt kan rekommendera!:-)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *