Vackra Side

Gamla Side – eller Side halvön är fantastisk vacker och mysig och verkligen ett måste att besöka när man befinner sig i Side området.


När man kommer till ”ingången” är det mesta på Side halvön små mysiga klapperstens gator att promenera runt på som kantas av affärer med shopping av alltifrån kläder, skor, smycken souvenirer och massa andra turistaffärer å här å där finns det mysiga restauranger.


Vi tog gatan som verkar vara en av de största som leder rakt ner mot vattnet och båtarna och jag trodde att det inte var någon trafik där, men tyvärr så var det de.. Kom och åkte lite bilar…


Otroligt mysigt nere vid den lilla hamnen, många små glass barer, restauranger och caféer så man kunde sitta och njuta av den härliga utsikten.


Oscar tyckte oxå att det var mycket att titta på så han satt faktiskt still i vagnen oxå hela promenaden.


Vi letade upp en restaurang som hade barnstol och barnmeny och åt ganska direkt vi kom dit, då det var Oscars middagstid.


Tyvärr misslyckades vi totalt med restaurang valet. Maten var sådär. Solen stekte och Oscar ville inte äta sin mat. Beställde in korv åt honom som han alltid äter… Men han ville inte äta alls..Vi blev även lurade. P frågade om lite extra kött i sin kebab som han beställde och fick betsla det dubbla mot min trots att de nästan såg likadana ut. Jag bad om lite extra vitlökssås och det kostade massor extra. De var otrevliga. Så restaurang besöket blev dyrt och inte alls kul… Så akta er för att bli lurade. De passar alltid på när de kan… Tacka vet ja Sunwing, där maten alltid var god och servicen fantastisk och problemfri när man reser med barn… Nu kanske vi hade otur… Men granska restaurangen noggrant … Hihihi….!


Gå ner t vattnet och passa på att ta några fina familjebilder i solnedgången.


Vi var ju där rätt tidigt, men kan tänka mig att det är ännu vackrare i solnedgången.


Jag skulle kunna bjuda er på hur MÅNGA bilder som helst för det är så himla mysigt ute på Side halvön…


…men jag kanske måste begränsa mig lite ?!


Fin solnedgång ute på Sides västra spets. De andra bilderna från östra sidan.


Flera ruiner att titta på, eftersom jag och maken var där för 3-år sen utan barn så gick vi inte runt och kollade så mycket denna gången.


Ni kommer verkligen inte bli besvikna om ni åker ut till Gamla Side.


Vi hittade oxå Oscars egna butik där Oscars Collection 😉


Ha så mysigt när ni besöker Side. Ni kommer inte att bli besvikna för det är verkligen super mysigt och genuint men väldigt turistiskt!!!

 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *