Sveriges Nationaldag vs Turkisk afton

Här i Turkiet har vi såklart tänkt på att det vart Sveriges Nationaldag där hemma. Å en av anledningarna att vi åkte bort nu var ju faktiskt oxå för att det var en röd dag hemma och P slapp ta en extra semester dag 😉 Så visst finns det en hel del fördelar med röda dagar om man gillar att resa 🙂 Vill man kunna resa mycket eller kunna vara ledigt maximalt så är det ju smart att planera in sin semester efter vissa helgdagar, vissa år kan man ju få fantastiskt mycket ”extra” ledigt. Jag har ju inte ett sånt jobb…jag jobbar ju oavsett om det är en helgdag eller vanlig dag.

SVENSK FLAGGA VAJAR i VINDEN 300x196 SVENSKA FLAGGANS DAG

Här på hotellet har det vart Turkisk Afton och jag sitter på terassen och hör den turkiska showen som är i full gång…. Vi gick till rummet direkt efter middagen ikväll. O var så himla trött och somnade på 2 sekunder, vi ligger alla efter lite på sömnkontot, så jag ska faktiskt åxå hoppa i säng snart, så hoppas jag att hela familjen är utvilad imorn med en härlig lekdag vid poolen och kanske ett besök på stranden oxå?!

Jag bjuder på en bild som är 2år gammal från Nationaldagen 2010 när jag var höggravid, knappa 2v innan Oscar kom och vi hade en mysig dag i solskenet, jag och maken 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *