Dagens semester Outfit

Första semester dagen börjar dra sig mot sitt slut. Det har vart en skön och avslappnande dag, men vi är ofta väldigt trötta första semester dagen och det tar tid att acklimatisera sig, hitta över allt och det är spännande att kolla runt vart allt ligger osv.


Vi har mest hängt vid poolen idag och sen gjort ett litet besök i lilla byn vi bor i med frisör besöket.


Glass varje dag hör ju såklart till semestern. Jag tycker även det är en bra vätskekälla att få i sig vätska. När det är så här varmt, vi har haft 31 gr idag, så behövs det ju verkligen betydligt mkt mer vätska än hemma i Sverige, så då får det bli lite isglass oxå.


Visst har Oscar fina och sommar fräscha kläder på sig? Nyklippt och ny outfit ifrån Draken och juvelen – som är barnens egna klädklubb, som jag precis beställt hem lite olika kläder ifrån. Hos D&J Elit  är det  smidigt och bekvämt att beställa hem ett paket i brevlådan varje månad med kläder som verkligen har en röd tråd och som skall kunna matchas med varandra, deras tanke är ju att du skall få en så komplett gardero bsom möjligt med varationer. Väldigt bra måste jag säga och detta är ju inte första gången som jag kläder därifrån heller. Och framför allt om man har lite tid till att shoppa åt barnen så är det smart att prenumerera på kläderna och få hem en ny outfit varje månad till barnen. Barn behöver ju en hel del kläder, nu när det är kväller så är ju kläderna smutsiga, så Oscar behöver minst 1-2 outfits per dag 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej, Vi åker till Sunwing Resort Side West Beach 30 juni. Vore toppen att få lite tips om vad som finns i närheten (affärer och restauranger utanför hotellen). Finns det centrum närmre än Kumköy? Hur är utbudet jämfört med inne i Side?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *