Villa Villekulla på Junibacken :)

Pippis hus eller Villa Villekulla, på Junibacken, som vi sa hela morgonen att vi skulle åka till var riktigt roligt att leka i tyckte både Oscar och jag.


Stort och precis som i Pippi filmerna med alla roliga saker som Pippi har.


Öppna och stänga de små söta fönstrerna var verkligen en hit likaså att baka Pippis pepparkakor som var som ett pussel, man kunde ta bort och sätta dit pepparkakorna.


Riktigt smart att degen satt fast i golvet som ett pussel. Pippis sovrum var oxå en annan favorit som var på övervåningen av Villa Villekulla.


När det var Stackars Pettsson föreställningen såg vi den ovan ifrån från Villa Villekullas terass. Det var imponerande med alla barn som satt blixt stilla och tysta som ljus och tittade. O var intresserad till en början, men inte hela tiden vi såg inte så himla bra.


Jag kan starkt rekommendera Junibacken till alla småbarnsfamiljer. O gillade det väldigt mycket och jag tror även barn som är yngre än Oscar uppskattar det. Man såg barn i alla åldrar alltifrån ca 1 år upp till ca 8 år skulle jag tro. Så har ni planer för Stockholm i sommar så missa absolut inte Junibacken 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *