Prinssessan Estelles dop!

Idag, 22 maj 2012 är verkligen en historisk dag, Prinssessan Estelle döps, så eftersom jag fortfarande är halvsjuk /förskyld så ligger jag hemma i soffan och kollar på dopet. Så himla vackert….måste ju erkänna att ett par tårar föll ner på min kind när de gick in i kyrkan….minns tillbaka till Oscars dop….

Såå vackert det är och vad fina alla är, tycker det är så kul och spana in alla kläder och kreationer som folk har på sig. Å hon är ju bara för söt vår lilla prinssessa.

En liten rolig grej, innan vi visste att Oscar var en kille, så var faktiskt Estelle ett av namnen som fanns med på vår lista, men nu tror jag det inte känns lika aktuellet?! OM vi skulle få en dotter nångång, alla kommer väl att döpa sina barn till de nu?!

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och deras Estelle.

Bild lånad från Aftonbladet

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *